fbpx
Valikko Sulje

VALMENTAJAT

Espoo Thaiboxing Clubin päävalmentajana toimii suomalaisen thainyrkkeilyn ehdottomiin kärkinimiin lukeutuva ammattilaisottelija Kristoffer “Krasti” Björkskog.

Kaikilla valmentajillamme on vankka kokemus thainyrkkeilystä ja harjoitusten vetämisestä, joten ETBC:llä saat taatusti asiantuntevaa opetusta.

Mikäli thainyrkkeilyn ykstyisopetus kiinnostaa tai sinulla on muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä valmentajiimme!

Kristoffer “Krasti” Björkskog

Krastille on kertyny otteluja jo noin 50, joista 14 ammattilaisotteluja, ja hän harjoittelee ja valmentaa thainyrkkeilyä täyspäiväisesti. Krastin treeneissä keskitytään lajinomaiseen harjoitteluun, mutta tärkeintä on että harjoittelijat kokevat onnistumisen tunteita sekä nauttivat harjoittelusta. Ota yhteyttä, jos yksityistunnit kiinnostavat.

www.krasti.fi

Puh: 044 019 9833

Sähköposti: krasti.bjorkskog@hotmail.fi

Samuli Kurki

Samulla on yli kymmenen vuoden kokemus thainyrkkeilystä, taustaa löytyy lisäksi muista kamppailulajeista, mm. potkunyrkkeilystä ja nyrkkeilystä. Samulla on SLU/VALO III-tason kamppailuvalmentajakoulutus sekä pitkä kokemus thainyrkkeilyvalmennuksesta ja ottelemisesta. Ota yhteyttä, jos yksityistunnit kiinnostavat.

Puh: 044 292 5831

Sähköposti: samuli.kurki87@hotmail.com

 

Tapio Berg

Tapsa on thainyrkkeilyn konkari, kokemusta lajin parista on reilusti yli kymmenen vuotta ja valmennustehtävissä Tapsa on toiminut useissa eri pääkaupunkiseudun seuroissa.

Jukka Soini

Kare Rasilainen

Helmi Heikkinen

Joonas Kontkanen