fbpx
Valikko Sulje

VALMENTAJAT

ETBC:n päävalmentajana toimii suomalaisen thainyrkkeilyn ehdottomiin kärkinimiin lukeutuva ammattilaisottelija Kristoffer “Krasti” Björkskog.

Kaikilla valmentajillamme on vankka kokemus kamppailulajeista ja harjoitusten vetämisestä, joten ETBC:llä saat taatusti asiantuntevaa opetusta.

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä valmentajiimme!

KRISTOFFER “KRASTI” BJÖRKSKOG

Krasti on ammattilaisottelija, ja thainyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn suomenmestari. Hän harjoittelee ja valmentaa thainyrkkeilyä täyspäiväisesti. Krastin treeneissä keskitytään lajinomaiseen harjoitteluun, mutta tärkeintä on että harjoittelijat kokevat onnistumisen tunteita sekä nauttivat harjoittelusta. Ota yhteyttä, jos yksityistunnit kiinnostavat.

Puh: 044 019 9833

Sähköposti: krasti.bjorkskog@gmail.com

SAMU KURKI

Samulla on yli kymmenen vuoden kokemus thainyrkkeilystä, taustaa löytyy lisäksi muista kamppailulajeista, mm. potkunyrkkeilystä ja nyrkkeilystä. Samulla on SLU/VALO III-tason kamppailuvalmentajakoulutus sekä pitkä kokemus thainyrkkeilyvalmennuksesta ja ottelemisesta. Ota yhteyttä, jos yksityistunnit kiinnostavat.

Puh: 044 292 5831

Sähköposti: samuli.kurki87@gmail.com

TAPIO BERG

Tapsa on thainyrkkeilyn konkari, kokemusta lajin parista on pitkältä ajalta ja valmennustehtävissä Tapsa on toiminut useissa eri pääkaupunkiseudun seuroissa.

 

KARE RASILAINEN

TONI KÄHKÖNEN – HENKINEN VALMENNUS

Yhteistyössä ETBC:n kanssa toimii henkinen valmentaja Toni Kähkönen.

”Olen Toni Kähkönen, entinen ammattijääkiekkoilija. Pelasin jääkiekkoa ammatikseni 15 vuotta Suomessa ja ulkomailla. Urani aikana kohtasin monia henkisiä haasteita, jotka vaikuttivat suoritukseeni ja hyvinvointiini.

Nykyään toimin henkisenä valmentajana urheilijoille, tarjoten tukea, ohjausta ja työkaluja henkisen vahvuuden kehittämiseen. ”MIKSI” tätä teen on yksinkertainen – haluan auttaa urheilijoita löytämään sisäiset voimavaransa, voittamaan haasteensa ja saavuttamaan huippusuorituksia niin kentällä kuin elämässäkin. Itse koin suurta hyötyä kiinnittämällä huomiota ja keskittymällä henkisen puolen asioihin. Olen vakuuttunut siitä, että henkinen hyvinvointi on avainasemassa kokonaissuorituskyvyssä ja elämänlaadussa.

Teen myös luentoja yrityksille ja ryhmille. Ota yhteyttä niin jutellaan enemmän.”
www.tonikahkonen.fi
toni@tonikahkonen.fi
+358 400 554 411

HELMI HEIKKINEN

KASPER KAASINEN

HAUDENG BIBANI