fbpx
Valikko Sulje

THAINYRKKEILY

ILMOITTAUDU MUKAAN PERUSKURSSILLE!

THAINYRKKEILY – PERINTEIKÄSTÄ JA VAUHDIKASTA KAMPPAILU-URHEILUA

Thainyrkkeily, eli lajin kotimaan Thaimaan kielellä muay thai, on pystyotteluun keskittyvä kamppailulaji. Sen monipuoliseen tekniikkavalikoimaan kuuluvat lyöntien ja potkujen lisäksi kyynärpäälyönnit ja polvipotkut, sekä pystypaini ja siinä tehtävät kaadot. 

Lajin juuret ovat vanhoissa thaimaalaisissa sotataidoissa, mutta nykyään kyseessä on selvät säännöt omaava kilpalaji. Thainyrkkeily sopii erinomaisesti myös kuntoilumielessä harrastettavaksi, ja ylivoimasesti suurin osa harrastajista onkin mukana muista syistä kuin noustakseen kehään ottelemaan. Lajin monipuolisuus, perinteet ja tehokkuus kuntoilumuotona koukuttavat harrastajan toisensa perään.

HARJOITTELU ETBC:LLÄ

Espoo Thaiboxing Club tarjoaa treenimahdollisuuksia kaikille vasta-alkajista kokeneisiin ottelijoihin. Lajin pariin pääsee mukaan parin kuukauden peruskurssimme kautta kuka tahansa, ilman kamppailukokemusta tai kovaa pohjakuntoa. Tiedotamme alkavista peruskursseista tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa. Peruskurssin jälkeen – tai jos lajin perusteet ovat jo entuudestaan hallussa – voi osallistua harrastajaryhmiemme treeneihin. Kilpailijoille on vielä oma treeniryhmänsä, johon liittymisestä tulee jutella valmentajiemme kanssa. Tarjoamme thainyrkkeilystä myös yksityis- tai pienryhmätunteja.

Tyypilliset thainyrkkeilyharjoituksemme voivat pitää sisällään esimerkiksi parin kanssa tehtävää tekniikkatreeniä, thai-padeja ja potkutyynyjä tai muita välineitä hyödyntävää harjoittelua, sekä soveltavampaa harjoittelua, kokemuksen ja taitojen kartuttua aina vapaaseen sparriharjoitteluun asti, jossa opittuja tekniikoita voidaan kontrolloidusti testata. Kaikissa ryhmissä treenataan asiantuntevien valmentajiemme johdolla fiksusti ja turvallisuuteen panostaen. Olemme Suomen Muay Thai -liiton jäsenseura.

TERVETULOA MUKAAN!

Thainyrkkeily on mahtava tapa haastaa itsensä ja kehittää niin fyysisiä kuin henkisiä ominaisuuksiaan. Treeneissä kyytiä saavat kalorit sekä stressi. Vaikka harjoittelu onkin välillä fyysisesti raskasta, treenavat kaikki aina omien valmiuksiensa mukaan, ja tärkeintä on itsensä, eikä treeniparin voittaminen. Tavoitteenamme on kannustava ja rento ilmapiiri. Saliltamme löydätkin varmasti myös mukavia harjoituskavereita! Tervetuloa ETBC:lle kokeilemaan ja koukuttumaan!

PERUSKURSSI

Thainyrkkeilyn peruskurssi on helppo tapa aloittaa uusi mielenkiintoinen ja kokonaisvaltaisesti kuntoa kohottava harrastus!

Seuraava peruskurssimme alkaa maanantaina 12.8.2024. Kurssin harjoitukset tulevat olemaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19:45-21:00, sekä lauantaisin 12:30-13:30. Avaamme ilmoittautumisen tälle sivulle lähempänä kurssin alkua. 

Peruskurssi kestää 2 kuukautta, jonka jälkeen harjoittelua on mahdollista jatkaa jatkoryhmissämme.

Kurssi sopii kaikille kuntotasosta riippumatta, eikä osallistuminen vaadi aikaisempaa kamppailulajikokemusta. Varusteiksi riittävät alkuun liikuntaan soveltuvat vaatteet, esimerkiksi shortsit, t-paita ja juomapullo.

Kurssin aikana kohennetaan yleiskuntoa harjoittelijoiden lähtötaso huomioiden ja opetellaan thainyrkkeilyn perustekniikat turvallisesti ammattitaitoisten valmentajiemme opastuksella.

Kurssin hinta on 125 euroa + 20 euron jäsenmaksu. Maksu tapahtuu laskulla (kurssin ensimmäisellä viikolla), hyväksymme myös seuraavat liikuntasetelit: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak.