fbpx
Valikko Sulje

HIERONTA

ESPOO THAIBOXING CLUBIN TILOISSA SAATAVILLA MYÖS HIERONTAPALVELUT. HIEROJANA TOIMII KOULUTETTU URHEILUHIEROJA SAMU KURKI. PALVELUIHIN KUULUVAT KLASSINEN- JA URHEILUHIERONTA.

”Hei, olen Samu Kurki, koulutettu hieroja / urheiluhieroja, ja olen valmistunut opinnoistani Helsingin Hieronta-Akatemiasta. Toimin myös Espoo Thaiboxin Clubin vakituisena valmentajana.

Olen urheillut koko ikäni, myös kilpatasolla, sekä toiminut valmentajana yli 10 vuoden ajan, joten tästä on myös hyötyä hierojan ammatissani.

Käytän hieronnoissani monipuolisesti klassisen- ja urheiluhieronnan otteita, mobilisoivaa hierontaa sekä traktiohoitoa.”

KLASSINEN HIERONTA 

Rentouttaa kipeitä ja kireitä lihaksia, ennaltaehkäisten uusien kireystilojen syntymistä. Tehostaa lihasten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hoitomuotona klassinen hieronta sopii kaikille perusterveille ihmisille, iästä riippumatta. Klassisessa hieronnassa käytettävät tekniikat ovat tehokkaita ja rentouttavia. Otteiden voimakkuus sovelletaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Klassisen hieronnan hyödyt

·       Poistaa ja vähentää kipuja

·       Vilkastuttaa verenkiertoa

·       Rentouttaa lihaksia

·       Nopeuttaa imunesteen kulkua ja kuona-aineiden poistumista

·       Vähentää turvotusta

·       Parantaa unenlaatua

·       Lievittää stressiä

·       Rauhoittaa keskushermostoa

MOBILISOIVA HIERONTA

Mobilisoivassa hieronnassa lisätään hoidettavan nivelen liikelaajuutta ja helpotetaan kipua. Voidaan käyttää sekä raajanivelissä että selkärangan nivelissä. Mobilisoivassa hieronnassa hoito kohdistuu lihaskudoksen lisäksi myös itse niveleen, sekä niveltä ympäröiviin pehmytkudoksiin.

URHEILUHIERONTA

Klassista hierontaa tehokkaampi hierontamuoto, jolla on lihaksia sekä muita kudoksia muokkaavampi vaikutus. Urheiluhieronta on kehitetty urheilijan erityistarpeisiin, parantamaan urheilusuorituksia tai auttamaan palautumaan niistä, sekä estämään rasitusvammojen syntyä. Urheiluhieronta sopii kaikille liikkujille ja hieronta toteutetaan asiakkaan harjoitustilanne sekä tavoitteet huomioiden.

Urheiluhieronnan hyödyt

·       Parantaa laji- ja kilpailutuloksia

·       Tukee harjoittelua

·       Tehostaa palautumista

·       Estää rasitusvammojen syntyä

·       Lievittää kiputiloja ja vähentää lihasjännitystä

TRAKTIOHOITO

Traktio suoritetaan vetämällä nivelpintoja kohtisuorasti irti toisistaan eli niveleen tehdään tilaa. Hoitomuotona traktio venyttää kaikkia niveltä ympäröiviä kudoksia ja lisää niiden elastisuutta, jolloin nivelvälys kasvaa. Nivelpinnat erkanevat toisistaan, jolloin paine nivelpinnoilla vähenee. Traktion avulla nivelen aineenvaihdunta ja nivelvoiteen eritys lisääntyy sekä nivelperäinen kipuaistimus lievittyy. Hoito ei sovellu, jos asiakkaalla on voimakkaasti heikentyneet nivelkudokset esim. vaikea nivelreuma, tulehtunut nivel, tekonivel, venymis- tai repeämisvamma nivelessä tai yliliikkuvat nivelet.

AJANVARAUS:

(Aika varattavissa myös puhelimitse 044 292 5831)