fbpx
Valikko Sulje

MEISTÄ

Espoo Thaiboxing Club tarjoaa laadukasta thainyrkkeilyvalmennusta kuntokeskus Gymstonen tiloissa Espoon Kivenlahdessa. Salillemme on helppo saapua niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin.

2000 neliön harjoitustilat tarjoavat kattavat puitteet thainyrkkeilyyn ja monipuoliseen oheisharjoitteluun. ETBC:n harrastajien käytettävissä ovat kuntokeskus Gymstonen palvelut tarjoushintaan.

ETBC:n päävalmentajana toimii Suomen thainyrkkeilyn tämän hetken kirkkaimpaan kärkeen kuuluva ammattilaisottelija Kristoffer “Krasti” Björkskog.

ETBC:lla harjoittelu tapahtuu aina turvallisuus huomioiden, ammattimaisessa valmennuksessa. Eri treeniryhmistämme löytyvät sopivat vaihtoehdot kaikille vasta-alkajista kokeneisiin ottelijoihin.

Mukaan pääsee helposti kahdesti vuodessa järjestettävän peruskurssimme kautta. Peruskurssi sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, eikä aiempaa kamppailulajitaustaa vaadita. Thainyrkkeilyä jo harrastaneet voivat hypätä suoraan mukaan harrastajaryhmäämme, ota vain yhtettä tai tule paikan päälle. Ottelemisesta kiinnostuneet voivat jutella valmentajiemme kanssa kisaryhmän treeneihin osallistumisesta. Junnuille (7-13 v) on oma ryhmänsä, ilmoittaudu mukaan. Kaikille avoin tekniikka-/kuntothai ryhmämme on tehokasta ja koukuttavaa liikuntaa, thainyrkkeilytekniikoiden hiomista unohtamatta.

Valmentajamme tarjoavat lisäksi yksityistunteja kiinnostuneille.

Tervetuloa treenaamaan!

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.