fbpx
Valikko Sulje

JUNNUTHAI 6 - 12 V.

ETBC:n suosittu Junnuthai sisältää monipuolista liikuntaa ja hauskanpitoa. Thainyrkkeilyn perustekniikoita opetellaan turvallisuus aina etusijalla. Tärkeintä on liikunnan ilo, eivätkä harjoitukset sisällä kovaa kontaktia. Lapset pääsevät purkamaan energiaa ja oppimaan yhdessä tekemistä. Harjoitukset ohjaavat pääsääntöisesti lasten parissa työskennellyt ETBC:n päävalmentaja Kristoffer Björkskog, niin ikään lasten kanssa työskennellyt Samu Kurki, sekä Helmi Heikkinen.

Junnuthaihin pääsee mukaan peruskurssin kautta. Seuraava junnuthain peruskurssi alkaa tiistaina 13.8.2024. Kurssin harjoitukset tulevat olemaan tiistaisin ja torstaisin 18:45-19:45, ja kurssin kesto 2 kuukautta. Avaamme ilmoiuttautumisen kurssille tälle sivulle hieman lähempänä kurssin alkua.

Peruskurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa junnujen harrastajaryhmässä.

Peruskurssille ei tarvita aikaisempaa kamppailulajikokemusta, ja varusteiksi riittävät alkuun liikuntaan soveltuvat vaatteet (esim. shortsit ja t-paita) ja juomapullo. Peruskurssin hinta on 104 euroa.

ILMOITTAUTUMINEN

1) Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta 17.1.2024 asti. Mikäli ilmoittautumista ei ole tähän mennessä peruutettu, asiakas on velvollinen maksamaan kurssin. Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse: espoothaiboxingclub@gmail.com

3) Asiakkaita ei ole vakuutettu Espoo Thaiboxing Clubin toimesta, jokainen huolehtii halutessaan itse omasta vakuutusturvastaan. Espoo Thaiboxing Club ei vastaa harjoituksissa tai salilla tapahtuneista vahingoista tai tapaturmista.

4) Kurssin kesken jättäminen tai treenien välistä jääminen ei automaattisesti oikeuta maksun palauttamiseen. Jos kurssi jää kesken loukkaantumisen takia, asiakas on oikeutettu osallistumaan seuraavalle mahdolliselle kurssille.

5) Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus kurssille.

6) Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

7) Espoo Thaiboxing Clubilla on oikeus keskeyttää palvelujen tarjoaminen ylivoimaisen esteen seurauksena (force majeure), jos palveluja ei voida tarjota. Tällöin maksua ei palauteta, vaan asiakas voi siirtyä seuraavalle mahdolliselle kurssille.

8) Espoo Thaiboxing Clubilla on oikeus muuttaa harjoitusaikoja ja pitää sesonkiluontoisia lomataukoja harjoituksissa.