fbpx
Valikko Sulje

POTKUNYRKKEILY

VIELÄ EHDIT PERUSKURSSILLE!

Potkunyrkkeilyn syksyn peruskurssi alkoi 2.9.2021, mutta vielä ehdit mukaan! 

Peruskurssimme on helppo tapa aloittaa potkunyrkkeilyn harrastaminen. Harjoitukset ovat kolmesti viikossa: tiistaisin ja torstaisin 18:30-19:45, sekä perjantaisin 17:00-18:00.

Kurssi sopii kaikille kuntotasosta riippumatta, eikä osallistuminen vaadi aikaisempaa kamppailulajikokemusta. Varusteiksi riittävät alkuun liikuntaan soveltuvat vaatteet, esimerkiksi shortsit, t-paita ja juomapullo. Kurssille voi tulla mukaan n. 2 viikon ajan sen alusta.

Kurssin aikana kohennetaan yleiskuntoa harjoittelijoiden lähtötaso huomioiden ja opetellaan potkunyrkkeilyn perustekniikat turvallisesti ammattitaitoisten valmentajiemme opastuksella.

Kurssin hinta on 120 euroa + 20 euron jäsenmaksu. Maksu tapahtuu sähköpostitse toimitettavalla laskulla, hyväksymme myös seuraavat liikuntasetelit: Smartum, Edenred, ePassi.

Peruskurssin kesto on 2 kuukautta, ja sen jälkeen treenejä on mahdollista jatkaa jatkoryhmissämme.

Ilmoittaudu mukaan oheisella ilmoittautumislomakkeella!

ILMOITTAUTUMINEN:

POTKUNYRKKEILY – KOKONAISVALTAISTA KAMPPAILUA

Potkunyrkkeily on kamppailulaji, jossa nimensä mukaisesti yhdistyvät potkut ja nyrkkeilyn lyöntitekniikat. Kyseessä on nykyaikainen kilpalaji, jota kuitenkin usein harrastetaan kuntoilumielessä. Tähän potkunyrkkeily onkin omiaan; lyönnit ja potkut kehittävät kestävyyttä, koordinaatiota sekä koko kropan lihaskuntoa monipuolisesti.

ETBC:llä harjoitellaan K1-sääntöjen mukaista potkunyrkkeilyä, johon kuuluvat alapotkut ja polvipotkut. Potkunyrkkeilytreenit voivat pitää sisällään esimerkiksi parin kanssa tehtävää tekniikkaharjoittelua, tai nyrkkeilysäkkejä, thai-padeja, potkutyynyjä tai muita välineitä hyödyntävää treenaamista, soveltavampaa lajiharjoittelua, tai lajinomaisia kuntopiirejä. Kaikki tapahtuu aina turvallisuus huomioiden.

MUKAAN TREENEIHIN?

Sinun ei tarvitse olla kovassa kunnossa, eikä tietää valmiiksi mitään kamppailulajeista aloittaaksesi potkunyrkkeilyn. Peruskurssillemme osallistumiseen riittää positiivinen asenne. Tekniikoiden opettelu ammattitaitoisten valmentajiemme avustuksella pitää mielenkiinnon yllä ja kunto kohoaa kohisten siinä sivussa. Takaamme, että näissä treeneissä ei ehdi arjen murheita miettiä!