fbpx
Valikko Sulje

KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeily on erittäin tehokas ja kokonaisvaltainen kuntoilumuoto. Treeneissä keskitytään nyrkkeilytekniikan opetteluun ja kunnon monipuoliseen kohottamiseen, eikä kovaa kontaktia oteta. Laji sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, jokainen treenaa oman tasonsa mukaisesti.

ETBC:llä kuntonyrkkeilyn treenit vetää pääsääntöisesti nyrkkeilyn suomenmestari ja kokenut ohjaaja Benjamin Eriksson.

Kuntonyrkkeilyyn pääsee mukaan peruskurssin kautta. Peruskurssille ei tarvita aikaisempaa kamppailulajikokemusta, ja varusteiksi riittävät alkuun liikuntaan soveltuvat vaatteet (esim. shortsit ja t-paita) ja juomapullo. Peruskurssin hinta on 70 euroa ja kesto 2 kuukautta. Peruskussin jälkeen harjoittelua voi jatkaa kuntonyrkkeilyn harrastajaryhmässä (35€/kk).

Uusin kuntonyrkkeilyn peruskurssimme alkoi 21.4.2024. Ehdit vielä mukaan kurssille, ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella! Kurssin harjoitukset ovat kerran viikossa, sunnuntaisin klo 13-14. 

ILMOITTAUTUMINEN:

1) Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta kurssin ensimmäisen viikon ajan 28.4.2024 asti. Mikäli ilmoittautumista ei ole tähän mennessä peruutettu, asiakas on velvollinen maksamaan kurssin. Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse: espoothaiboxingclub@gmail.com

3) Asiakkaita ei ole vakuutettu Espoo Thaiboxing Clubin toimesta, jokainen huolehtii halutessaan itse omasta vakuutusturvastaan. Espoo Thaiboxing Club ei vastaa harjoituksissa tai salilla tapahtuneista vahingoista tai tapaturmista.

4) Kurssin kesken jättäminen tai treenien välistä jääminen ei automaattisesti oikeuta maksun palauttamiseen. Jos kurssi jää kesken loukkaantumisen takia, asiakas on oikeutettu osallistumaan seuraavalle mahdolliselle kurssille.

5) Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus kurssille.

6) Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

7) Espoo Thaiboxing Clubilla on oikeus keskeyttää palvelujen tarjoaminen ylivoimaisen esteen seurauksena (force majeure), jos palveluja ei voida tarjota. Tällöin maksua ei palauteta, vaan asiakas voi siirtyä seuraavalle mahdolliselle kurssille.

8) Espoo Thaiboxing Clubilla on oikeus muuttaa harjoitusaikoja ja pitää sesonkiluontoisia lomataukoja harjoituksissa.