fbpx
Valikko Sulje

KUNTONYRKKEILY

Paljon kyselty ja toivottu kuntonyrkkeily starttaa ETBC:llä keväällä 2023!

Kuntonyrkkeilyn peruskurssi alkaa sunnuntaina 2.4.2023. Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 12:00 – 13:00. Treenit vetää nyrkkeilyn suomenmestari ja kokenut ohjaaja Benjamin Eriksson.

Kuntonyrkkeily on erittäin tehokas ja kokonaisvaltainen kuntoilumuoto. Treeneissä keskitytään nyrkkeilytekniikan opetteluun ja kunnon monipuoliseen kohottamiseen eikä kovaa kontaktia oteta. Laji sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, jokainen treenaa oman tasonsa mukaisesti.

Peruskurssille ei tarvita aikaisempaa kamppailulajikokemusta, ja varusteiksi riittävät alkuun liikuntaan soveltuvat vaatteet (esim. shortsit ja t-paita) ja juomapullo. Peruskurssin hinta on 70 euroa ja kesto 2 kuukautta.

Ilmoittaudu mukaan oheisella ilmoittautumislomakkeella!

ILMOITTAUTUMINEN:

1) Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta 9.4.2023 sti. Mikäli ilmoittautumista ei ole tähän mennessä peruutettu, asiakas on velvollinen maksamaan kurssin. Peruutuken voi tehdä sähköpostitse: espoothaiboxingclub@gmail.com

3) Asiakkaita ei ole vakuutettu Espoo Thaiboxing Clubin toimesta, jokainen huolehtii halutessaan itse omasta vakuutusturvastaan. Espoo Thaiboxing Club ei vastaa harjoituksissa tai salilla tapahtuneista vahingoista tai tapaturmista.

4) Kurssin kesken jättäminen tai treenien välistä jääminen ei automaattisesti oikeuta maksun palauttamiseen. Jos kurssi jää kesken loukkaantumisen takia, asiakas on oikeutettu osallistumaan seuraavalle mahdolliselle kurssille.

5) Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus kurssille.

6) Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

7) Espoo Thaiboxing Clubilla on oikeus keskeyttää palvelujen tarjoaminen ylivoimaisen esteen seurauksena (force majeure), jos palveluja ei voida tarjota. Tällöin maksua ei palauteta, vaan asiakas voi siirtyä seuraavalle mahdolliselle kurssille.

8) Espoo Thaiboxing Clubilla on oikeus muuttaa harjoitusaikoja ja pitää sesonkiluontoisia lomataukoja harjoituksissa.